Робота з поштою

Робота з поштою

1.Створення пошти

Для того, щоб створити пошту у вас вже має бути хостинг-аккаунт і прив'язаний до нього домен. Далі, перейдіть до панелі керування - https://h56.hvosting.ua/manager/ у розділі "E-Mail boxes" зверху кнопка "Add mailbox" - з'являється форма створення нової поштової скриньки.

2.Управління поштою

Для того, щоб перенаправити всю вхідну пошту в панелі керування в розділі "E-Mail boxes" двійчі натисніть на потрібну скриньку і в полі "Send a copy to" введіть адресу, на яку перенаправляєте. У цьому випадку листи будуть просто дублюватися. Якщо ж немає необхідності зберігати ці листи у вашії скриньці, то варто поставити галочку "Don't save incomming e-mails"

3.Як змінити пароль поштової скриньки

В панелі керування в розділі "E-Mail boxes" двійчі нажати на потрібну скриньку і однаково заповнити паролем поля Password та Re-enter password, далі ОК.

4.Користування поштою

Ви можете налаштувати пошту локально на своєму комп'ютері, використовуючи будь-який з поштових клієнтів (Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express, The Bat!, Mozilla Thunderbird та інші) або ви можете скористатись поштовим веб-інтерфейсом - https://h56.hvosting.ua/webmail/ (зверніть увагу, що сервер у кожного свій). Посилання на веб-інтерфейс ви можете знайти в панелі керування в розділі "External" під назвою "WebMail". Ім'я і пароль необхідно вводити для пошти, наприклад ім'я admin@example.in.ua, а пароль той, який ви зазначали при створені цієї скриньки.

5.Який протокол обрати IMAP чи POP3?

Основною відмінністю протоколів є те, що POP3 скачує листи з сервера на вашу локальну машину і зберігає/обробляє їх вже з диску вашого комп'ютера, а IMAP працює з листами з сервера. Отже, протокол POP3 є зміст використовувати, коли поштовою скринькою користується одна людина з ОДНОГО комп'ютера. Перевага POP3 лише в економії інтернет-трафіку. Більш новіший і розповсюдженіший протокол є IMAP. Він дає змогу працювати з поштою великій кількості людей з різних комп'ютерів, тому нашою рекомендацією є протокол IMAP.

6.Налаштування пошти**

Налаштування для поштової скриньки можна переглянути на посиланням http://info.hvosting.ua/?info&email=admin@example.in.ua, де замість admin@example.in.ua маєте бути адреса вашої скриньки. Рекомендуємо використовувати захищене з'єднання.

6.1.Налаштування Mozilla Thunderbird для протоколу IMAP

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
7.png

6.2.Налаштування Mozilla Thunderbird для протоколу POP3

Тут наводяться лише відмінності від налаштувань протоколу IMAP.

4.png
6.png

6.3.Налаштування Microsoft Outlook Express для протоколу IMAP

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
7.png

6.4.Налаштування Microsoft Outlook Express для протоколу POP3

Тут наводяться лише відмінності від налаштувань протоколу IMAP.

4.png
7.png

6.5.Налаштування Outlook Express для протоколу IMAP

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
7.png
8.png

6.6.Налаштування Outlook Express для протоколу POP3

Тут наводяться лише відмінності від налаштувань протоколу IMAP.

4.png
7.png
8.png


*налаштування вказані для показового домену example.in.ua на сервері h56.hvosting.ua (аккаунт під назвою example), при роботі з хостингом використовуйте свої дані.

**в скріншотах наводяться налаштування для поштової скриньки test@test.hvosting.ua, на цьому місці всюди має бути адреса вашої поштової скриньки.


 
Укр | Рос

Український хостинг сайтів, аренда серверів, реєстрація доменних імен

 
Подзвонити нам
Служба підтримки
support@hvosting.ua
+38 (044) 337-57-89
+38 (068) 304-43-64
+38 (063) 849-75-78
+38 (098) 213-96-12
+38 (050) 903-99-59
 
 

Ваш сайт збільшуеться і йому потрібно більше місця під пошту, бази данних та файли?

всі акції

Ваш сайт збільшуеться і йому потрібно більше місця під пошту, бази данних та файли?

всі акції
  • Оплатою квитанції в касі банку
  • Liqpay
  • Privat24
  • Visa/mastercard
 
Питання, відповіді та статті про хостинг

Чи є на Ваших серверах підтримка Python?

Так.

Всі питання
Хостинг новини
Акція kharkiv.ua !
Харків говорить українською ! Переходь на український домен - ваше_ім'я.kharkiv.ua - і отримай домен за половину вартості ! Замовляй домен тут: https://hvosting.ua/domains.html Вартість домена kharkiv.ua - всього 185 грн !!! Увага! Ця доменна зона - синонімічна, тобто зареєструвати домен .kharkiv.ua з аналогічним словом може тільки поточний власник домена .kharkov.ua Наприклад: hvosting.kharkov.ua ===> hvosting.kharkiv.ua

Видалення доменів
Повідомляємо, що з 01.11.2023 починається процес остаточного видалення доменних імен, які зберігалися в реєстрі з початку повномасштабного вторгнення (24.02.2022) до 1.05.2023 Після видалення ці доменні імена будуть доступні для реєстрації будь-кому за принципом: перший прийшов - перший отримав. До 31.10.2023 включно реєстранти мають можливість відновити свої доменні імена з redemption period`у! Не втрачайте свої домени !

Акція KYIV.UA
Переходь на український домен - ваше_ім'я.kyiv.ua - і отримай домен за половину вартості ! Тому що: Kyiv - НЕ Kiev ! Замовляй домен тут: https://hvosting.ua/domains.html Вартість домена kyiv.ua - всього 180 грн !!! Увага! ця доменна зона - синонімічна, тобто зареєструвати домен .kyiv.ua з аналогічним словом може тільки поточний власник домена kiev.ua Наприклад: hvosting.kiev.ua ===> hvosting.kyiv.ua

Зміна умов відновлення доменів із стану RedeptionPeriod з 01.05.2023
Повернення умов реєстрації доменів. З 1.05.2023 RedeptionPeriod становитиме 30 днів в реєстрах Хостмайстер.

Оплата через термінали Ibox
Друзі, ми додали ще один спосіб оплати хостингу та доменів: термінали Ibox. Як оплатити БЕЗ комісії ...

З Днем Незалежності, моя Україно!
Добра Бажаю, друзі вам сповна, Тепла і затишку у дім І перемоги нам усім! Нехай в житті вам пощастить, Дарує радість навіть мить, Весніє на душі розмай І мирним буде небокрай!

Збереження даних на VPS
Після численних звернень клієнтів ми запровадили нову послугу: за символічну оплату ми збережемо дані вимкненого VPS на обраний вами строк від 3 до 12 місяців: дані не будуь видалені після закінчення періода оплати та відключення сервера . У подальшому клієнт зможе без проблем відновити нормальну роботу свого сервера. Для отримання цієї послуги прохання звертатися: office@hvosting.ua

Архів RSS